Selamuanleyküm gönüldaşlarım uzunca aradan sonra yine ben geldim

. İlginç bir konu olacağını düşünüyorum konu dışına çıkarsam affola...
Geçenlerde kırtasiyeye girdim kitapları incelerken gözüme bir kitap takıldı hiç bakmadım gazetemi alıp çıktım eve kadar o kitap aklımdan hiç çıkmadı ismi İFLAS ETMENİN YOLLARI neyse sonra cebimde olan son paramla gittim o kitabı aldım ne kadar gariptir ki 1,5 günde bitirdim bu kitabı çok şaşırdım kendime ama bana çok şey kazandırdı eminim ki daha sona bu kitabın yazarını araştırmaya başladım ERDAL DEMİRKIRAN kendisi DÜnyanın en akıllı insanı sıfatıyla tanınıyor. Maksadım reklam yapmak değil aslında oradan edindiğim ve kendi tecrübelerimi bir araya koyarak küçük tavsiyeler yazmak istediğim için yazıyorum şu an...Kaybetmek zor olduğu hiç aklımda değildi ama öğrendim bu yüzden başarılı olmak için kendimize biraz özgüven kazandırırsak birazda çalışırsak başarılı elimesinden ötelere bile geçebiliriz. Hiç düşünmemeiş olabilirsiniz NASA'nın başında olduğunuzu ya da ülke lideri olmayı profesör olamyı ama bundan sonra düşünmelisiniz çalımanın zor olduğu sürekli söylenen bir durumdur arada ben bile söylerdim aslında basitmiş yani inananıp çalışmak mesela sürekli takdir aacağınızı düşünüp kendinizi koşullandırın başarı belgesi elinizde (bunu hayal kurmadan yapmayı deneyin). Azim başarıyı getirir korkaklık ölüme götürür. Başarılı olmaktan kokmuyor gibi görünüyorsunuz ama bilinçaltınız sürekli başarısız olduğu için başarılı bir durum olduğunda heyecanlanırsınız buda korkunun bir durumudur o yüzden: öncelikle bilincinizi kontrol edin daha sonra dünyayı yönetin... Saygılrımla Allah'a emanet olun.